top of page

Houten speelhuisje met veranda

Lekker binnen én buiten spelen. Dat kan in een houten speelhuisje met veranda. En raar maar waar: zo’n veranda geeft kinderen ineens een wereld aan extra speelmogelijkheden. De ene keer is de veranda de uitkijkpost van een schip, even later is de veranda een dierenverblijf voor de knuffels. Wil je ook nog meer speelplezier bieden aan jouw kinderen of kleinkinderen? Ontdek dan hoe we bij Boomhut Boris een houten speelhuisje met veranda helemaal afstemmen op jouw wensen!

Voorbeelden van speelhuisjes met veranda

Speelhuis met veranda 1

Speelhuisje 1

Compact, sfeervol en toch helemaal compleet. Dit houten speelhuis past in bijna elke achtertuin.

Vanaf:

2.960

Speelhuis met veranda 2

Speelhuisje 2

Een echt sprookjeshuis voor prinsen en prinsessen. Door het compacte formaat geschikt voor iedere tuin. 

Vanaf:

2.980

Speelhuis met veranda 3

Speelhuisje 3

Bescheiden qua formaat en toch heeft dit speelhuisje alles. Met handig overstekend dak en speelse balustrade. 

Vanaf:

3.060

Soorten veranda’s rond het speelhuis

Een houten speelhuis met veranda? Die heb je in allerlei variaties. Van een veranda die helemaal rond het speelhuis loopt tot een speelhuis met alleen een balkon. En van een overdekte of half overdekte veranda tot een open veranda. Waar je ook voor kiest, bij Boomhut Boris is jouw veranda altijd voorzien van een stevige balustrade. Zo kunnen jouw kinderen veilig buiten spelen.

Houten speelhuis met veranda op de grond

Zijn jouw kinderen nog klein? Dan is een klein speelhuis met veranda op de grond een aanrader. In zo’n speelhuis kunnen peuters en kleuters naar hartenlust spelen, ook als jij even niet in de buurt bent. Ook een kleine verhoging met een trap van enkele treden is een mogelijkheid. Op die manier voeg je op verantwoorde wijze een vleugje avontuur toe aan jullie houten speelhuis met veranda. 

Houten speelhuis met veranda op palen

Als kinderen groter worden, zoeken ze nieuwe uitdagingen op. Een groot houten speelhuis op palen sluit perfect aan bij hun belevingswereld. In zo’n hoog speelhuis met veranda waan je jezelf de bestuurder van een vliegtuig of een raket. Het is je eigen plekje waar je jezelf kunt terugtrekken om te dromen, te lezen of te knutselen. En in een houten speelhuis met veranda kun je ook heerlijk chillen met vrienden of vriendinnen. Samen bepalen we welke hoogte optimaal is in jouw tuin en past bij jouw kinderen.  

Maak er helemaal jouw eigen speelhuis met veranda van!

We maken alle speelhuisjes op maat. Je kunt dus van alles aanpassen. Hieronder vind je een paar suggesties,

maar laat vooral je creativiteit de vrije loop!

Schommel bij speelhuis met veranda
Rek en duikelstang bij speelhuis met veranda
Brievenbus bij speelhuis met veranda

Houtsoorten voor speelhuisjes met een veranda

Bij Boomhut Boris maken we al onze speelhuizen van onbehandeld, duurzaam hout uit verantwoord beheerde Europese bossen. Voor jouw houten speelhuisje met veranda gebruiken we meestal douglashout of kastanjehout. Douglashout is een harde naaldhoutsoort. Het is sterk (en dus veilig) en heeft een mooie warme uitstraling. Ook kastanjehout heeft deze positieve eigenschappen en is net als douglashout goed bestand tegen weer en wind. Hierdoor heeft jouw speelhuis met veranda een lange levensduur!

In vier stappen een speelhuis met veranda in jouw tuin!

Vraag het ontwerp op

Zie je een speelhuis met veranda die je interesseert? Vraag dan het informatiepakket op. Je krijgt dan tekeningen van deze boomhut en een indicatie van de kosten. Deze stap is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Jouw wensen

Vertel ons, indien relevant, wat je wilt veranderen aan dit speelhuis en welke extra's je eventueel nog wilt. Dan ontvang je daarna van ons een ontwerp op maat en een uitgewerkte offerte.

 

Productie

Als je akkoord bent, gaan wij het hout bestellen en maken wij de onderdelen voor jouw speelhuis in onze werkplaats. De totale doorlooptijd is afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten, vraag gerust naar de actuele planning.

Montage

We maken een afspraak om het speelhuis in jouw tuin op te bouwen. Dit duurt 1 - 2 dagen daarna kunnen jouw kinderen genieten van het speelhuis met veranda.

1

2

3

4

Ontwerp en bouw van een houten speelhuisje met veranda

Wil jij ook een houten speelhuisje met veranda in jouw tuin? Kijk dan eens naar de basisvarianten op onze website. We passen deze speelhuizen graag aan. Dromen jouw kids bijvoorbeeld van een speelhuis met glijbaan of schommel? Wil je de afmetingen aanpassen? Of spreekt het model van het ene speelhuis en de stijl van het andere speelhuis je aan? We horen graag wat jouw wensen zijn. Dan passen we het ontwerp voor je aan en ontvang je een bijbehorende offerte. Na jouw akkoord bereiden we jouw speelhuis met veranda voor in onze werkplaats. Het plaatsen duurt hierdoor meestal slechts één of twee dagen!

Team Boomhut Boris

Daarom kiezen
andere ouders
voor Boomhut Boris

 

 

✓ Vrijblijvend ontwerp en plattegrond


✓ Elk speelhuis met veranda is uniek


✓ Tal van speeltoestellen, attributen en uitbreidingen leverbaar


✓ We gebruiken alleen duurzaam, onbehandeld hout uit Europa


✓ We maken en plaatsen onze boomhutten met ons eigen team

Dit is gratis en vrijblijvend!

bottom of page