top of page

Grote boomhutten voor in de tuin

Heb je lekker de ruimte in de tuin? Dan is een grote boomhut een absolute aanwinst. Grote boomhutten veranderen een tuin in een echt speelparadijs. Jouw kinderen kunnen er urenlang hun fantasie de vrije loop laten. De ene keer is de grote boomhut een fort, dan weer een piratenschip of een eigen huis. Wedden dat je ze niet meer naar binnen krijgt? En dat hoeft ook niet, want als jouw boomhut groot is, kunnen jouw kinderen er ook lekker in picknicken of zelfs logeren!

Voorbeelden van grote boomhutten

Grote boomhut 3

Speelhuis 3

Knus houten speelhuis met ruime veranda aan twee zijden. Je kunt niet alleen via de trap, maar ook door een touwladder naar binnen.

Vanaf:

3.760

Grote boomhut 4

Speelhuis 4

Riante boomhut met een zee van ruimte, als je wilt zelfs met touwbrug. De overkapte veranda is handig bij slecht weer.  

Vanaf:

4.100

Grote boomhut 5

Speelhuis 5

De zwarte, gepotdekselde planken geven deze luxe, extra grote, boomhut een stijlvolle uitstraling. En wat een speelruimte!

Vanaf:

5.500

Groot, groter, grootst. Boomhutten zijn er in alle soorten en maten. Bovenstaande grote boomhutten bouwden wij al voor andere kinderen.

Grote boomhut voor jonge kinderen

Heb je jonge kinderen? Dan denk je misschien automatisch aan een kleine boomhut. Maar ook voor kleine kinderen zijn grote boomhutten ideaal. Ze hebben er namelijk lekker veel ruimte, waardoor ze bijvoorbeeld hun speelgoed makkelijk kunnen meenemen. Of met meerdere vriendjes of vriendinnetjes tegelijk kunnen spelen in de boomhut. Door een grote boomhut te combineren met bijvoorbeeld een zandbak, bied je jouw kinderen nog meer speelplezier. Ook een boomhut met glijbaan vinden jonge kinderen erg leuk!

Grote boomhut voor oudere kinderen

Kies je voor een grote boomhut? Dan zul je zien dat ook oudere kinderen daar graag in spelen. Met bijvoorbeeld een klimwand en een touwbrug maak je zo’n grote boomhut extra avontuurlijk voor ze. Of denk eens aan een boomhut met schommel! Natuurlijk komt er ooit een tijd dat je kinderen zichzelf te oud voelen om te spelen. Maar ook dan heb je nog plezier van een grote boomhut. Want het is voor tieners bijvoorbeeld een ideale plek om te chillen met vrienden of vriendinnen. Ideaal voor jou, want zo heb je ze toch dichtbij! 

Maak er helemaal jouw eigen grote boomhut van!

We maken alle speelhuisjes op maat. Je kunt dus van alles aanpassen. Hieronder vind je een paar suggesties,

maar laat vooral je creativiteit de vrije loop!

Schommel bij grote boomhut
Rek en duikelstang bij grote boomhut
Brievenbus bij grote boomhut

Wanneer is een boomhut groot?

Groot is natuurlijk een relatief begrip. Dus wat is een grote boomhut? Bij Boomhut Boris vinden we een boomhut groot als de boomhut een oppervlakte heeft van meer dan 8 vierkante meter. Het gaat dan om het totale oppervlak van de boomhut, dus inclusief de veranda om de boomhut. Het binnengedeelte van de boomhut zelf is nog altijd lekker ruim, maar dus iets minder groot. Hierdoor oogt jouw grote boomhut minder massief!

In vier stappen een grote boomhut in jouw tuin!

Vraag het ontwerp op

Zie je een grote boomhut die je interesseert? Vraag dan het informatiepakket op. Je krijgt dan tekeningen van deze boomhut en een indicatie van de kosten. Deze stap is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Jouw wensen

Vertel ons, indien relevant, wat je wilt veranderen aan dit speelhuis en welke extra's je eventueel nog wilt. Dan ontvang je daarna van ons een ontwerp op maat en een uitgewerkte offerte.

 

Productie

Als je akkoord bent, gaan wij het hout bestellen en maken wij de onderdelen voor jouw boomhut in onze werkplaats. De totale doorlooptijd is afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten, vraag gerust naar de actuele planning.

Montage

We maken een afspraak om de boomhut in jouw tuin op te bouwen. Dit duurt 1 - 2 dagen daarna kunnen jouw kinderen genieten van de grote boomhut.

1

2

3

4

Grote boomhut zonder vergunning

De eisen voor het bouwen van een boomhut in je tuin verschillen per gemeente. Zo zijn er in sommige gemeenten regels voor de maximale grootte en hoogte van een boomhut. Via het Omgevingsloket kun je makkelijk online controleren of je een grote boomhut kunt laten plaatsen zonder vergunning. Ook als een vergunning niet nodig is, blijft het belangrijk om goed na te denken waar je een grote boomhut plaatst. Heb je buren? Dan wil je de boomhut niet te dicht bij de erfgrens plaatsen of op een plek waar je kinderen in het huis of de tuin van een ander kijken. We denken graag met je mee over de optimale plek van een grote boomhut in jouw tuin. 

Grote boomhut laten ontwerpen

Wil jij een op maat gemaakte grote boomhut voor jouw kinderen? Dan gaan we graag samen aan de slag met een ontwerp. Op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van jouw tuin gaan we een grote boomhut ontwerpen die garant staat voor jarenlang avontuurlijk speelplezier. Jouw grote boomhut wordt geprefabriceerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we de grote boomhut straks in één of twee dagen plaatsen in jouw tuin.

Team Boomhut Boris

Daarom kiezen
andere ouders
voor Boomhut Boris

 

 

✓ Vrijblijvend ontwerp en plattegrond


✓ Elke grote boomhut is uniek


✓ Tal van speeltoestellen, attributen en uitbreidingen leverbaar


✓ We gebruiken alleen duurzaam, onbehandeld hout uit Europa


✓ We maken en plaatsen onze boomhutten met ons eigen team

Dit is gratis en vrijblijvend!

bottom of page