top of page

Boomhut met glijbaan: voor nog meer speelplezier!

Papa, mama, mogen we alsjeblieft buitenspelen? Zet een houten boomhut met glijbaan en/of schommel in je tuin en jouw kinderen zijn straks niet meer binnen te krijgen. Zo’n boomhut biedt namelijk urenlang speelplezier. Ontdek welke soorten boomhutten met glijbaan er zijn, hoe je een schommel en boomhut combineert en hoe we bij Boomhut Boris de meest avontuurlijke boomhutten voor kinderen bouwen!

Boomhutten met een glijbaan, schommel of allebei!

Boomhut met glijbaan 1

Speelhuis 1

Stoere blokhut-stijl boomhut die lekker de hoogte in gaat. Alsof je op de toren van een kasteel of in de mast van een schip staat!

Vanaf:

3.060

Boomhut met glijbaan 2

Speelhuis 2

Alles erop en eraan, toch relatief compact qua formaat. Een ideale mid-size boomhut voor een heerlijk avontuurlijke tuin.

Vanaf:

3.150

Boomhut met glijbaan 5

Speelhuis 5

De zwarte, gepotdekselde planken geven deze luxe, extra grote, boomhut een stijlvolle uitstraling. En wat een speelruimte!

Vanaf:

5.500

Boomhut met een korte glijbaan

Heb je peuters of kleuters in huis? Dan weet je als geen ander hoe leuk ze een glijbaan vinden. Maar die glijbaan moet natuurlijk nog niet te hoog zijn, want dan wordt het spannend en kunnen ze niet zelfstandig spelen. In zo’n geval is een laag speelhuis op palen of een kleine boomhut met korte glijbaan ideaal. Zo’n boomhut staat op een kleine verhoging en heeft een houten trap met enkele tredes. Zo kunnen jouw kleine kinderen veilig en naar hartelust glijden. 

Boomhut met een lange glijbaan

Ook wat oudere kinderen kunnen urenlang spelen in een boomhut met glijbaan. Het blijft namelijk leuk om zo hard mogelijk naar beneden te roetsjen. Bovendien verrijkt een glijbaan het fantasiespel van kinderen. Een boomhut verandert bijvoorbeeld ineens in een piratenschip met een scheepsglijbaan om te ontsnappen! Dan is het wel leuk als een glijbaan wat langer en hoger is. Ook dat kan natuurlijk bij Boomhut Boris!

Maak er helemaal jouw eigen boomhut van!

We maken alle speelhuisjes op maat. Je kunt dus van alles aanpassen. Hieronder vind je een paar suggesties,

maar laat vooral je creativiteit de vrije loop!

Schommel bij boomhut
Rek en duikelstang bij boomhut
Brievenbus bij boomhut

Boomhut met schommel en andere speelelementen

Wil je nog meer fun voor jouw kinderen? Voeg dan een schommel aan de boomhut toe. We plaatsen zo’n enkele of dubbele schommel altijd naast de boomhut. Zo kunnen jouw kinderen veilig schommelen. Omdat we hetzelfde hout gebruiken, vormen jouw schommel en boomhut straks toch één mooi geheel in de tuin. Met touwbruggen, klimwanden, katrollen en andere speelelementen kunnen we jouw boomhut zo avontuurlijk maken als je wilt!

Ontwerp van jouw boomhut met glijbaan

Bij Boomhut Boris bouwden we al tientallen boomhutten met een glijbaan. Dat deden we in verschillende varianten. Van een kleine boomhut met een glijbaan aan de veranda tot een grote boomhut met een apart platform voor de glijbaan, waar je over een houten brug of touwbrug naartoe loopt. Samen kijken we welke basisvariant past bij jouw wensen en budget. Vervolgens passen we de boomhut waar nodig aan, zodat die perfect past in jullie tuin en helemaal aansluit bij de speeldromen van jouw kinderen. 

In vier stappen een boomhut met glijbaan in jouw tuin!

Vraag het ontwerp op

Zie je een boomhut met glijbaan en schommel die je interesseert? Vraag dan het informatiepakket op. Je krijgt dan tekeningen van deze boomhut en een indicatie van de kosten. Deze stap is geheel vrijblijvend.

Jouw wensen

Vertel ons, indien relevant, wat je wilt veranderen aan dit speelhuis en welke extra's je eventueel nog wilt. Dan ontvang je daarna van ons een ontwerp op maat en een uitgewerkte offerte.

 

Productie

Als je akkoord bent, gaan wij het hout bestellen en maken wij de onderdelen voor jouw boomhut in onze werkplaats. De totale doorlooptijd is afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten, vraag gerust naar de actuele planning.

Montage

We maken een afspraak om het speelhuis in jouw tuin op te bouwen. Dit duurt 1 - 2 dagen daarna kunnen jouw kinderen genieten van de boomhut met glijbaan en schommel.

1

2

3

4

Zo bouwen we jouw boomhut met glijbaan en/of schommel

Ga je een boomhut met glijbaan kopen? Of misschien zelfs een boomhut met meerdere speelelementen? Dan wil je natuurlijk zeker weten dat die boomhut jarenlang speelplezier biedt. Daarom bouwen we bij Boomhut Boris al onze boomhutten met eigen handen. We gebruiken daarvoor robuust, duurzaam en onbehandeld Europees hout. Dat kan wel 10 tot 15 jaar mee gaan. Eventueel kun je jouw boomhut zelf nog beitsen, voor extra bescherming tegen weersinvloeden. De glijbaan voor jouw boomhut is van dezelfde, hoge kwaliteit. Standaard plaatsen we een donkergroene kunststof glijbaan, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een boomhut met een roestvrijstalen (rvs) glijbaan. 

Team Boomhut Boris

Daarom kiezen
andere ouders
voor Boomhut Boris

 

 

✓ Vrijblijvend ontwerp en plattegrond


✓ Elke boomhut met glijbaan is uniek


✓ Tal van speeltoestellen, attributen en uitbreidingen leverbaar


✓ We gebruiken alleen duurzaam, onbehandeld hout uit Europa


✓ We maken en plaatsen onze boomhutten met ons eigen team

Dit is gratis en vrijblijvend!

bottom of page