top of page

Uit liefde voor buiten spelen

Er is niets beter voor kinderen dan buiten spelen. Lekker bewegen, klimmen, klauteren en de wereld ontdekken. Je wangen rood, je broek vies. Buiten adem, maar zielsgelukkig. Buiten gebruik je al je verbeeldingskracht, leer je samen spelen en maak je vriendschappen voor het leven. Met onze boomhutten en speelhuisjes stimuleren we kinderen om achter het scherm vandaan te komen en naar buiten te gaan. Uit liefde voor buiten spelen!

STOERE MANNEN en DAME
(met een klein hartje)

DSC02005.jpg
IMG_0946_edited.png
istockphoto-1290743328-612x612_edited_ed
Quinn
istockphoto-1290743328-612x612_edited_ed
Ralph

Aangenaam. Wij zijn Brit, Bart, Martijn, Timo, Stefan, Mark, Tim, Maarten, Ralph en Quinn van Boomhut Boris. Nu (bijna allemaal) volwassen maar ooit kids die graag in bomen klommen, fikkie stookten en de buurt op stelten zetten. En héél graag zelf een boomhut hadden gewild.

We begonnen ons avontuur in 2011, toen we onze eerste boomhut bouwden. Sindsdien hebben we heel veel kinderen en ouders blij gemaakt met avontuurlijke boomhutten en natuurlijke speelhuisjes. Niet van die gammele bouwmarktgevallen, maar robuuste exemplaren die garant staan voor jarenlang speelplezier.

We ontwerpen ze op maat, helemaal gebaseerd op de wensen van jou en je kinderen.

Je krijgt dus een unieke boomhut of een uniek speelhuisje.

We maken al onze boomhutten en speelhuisjes met de hand. Het voorbereidende werk doen we in onze werkplaats in Soest. De montage en de finishing touch vinden plaats in jouw tuin. We gebruiken daarbij alleen duurzaam, onbehandeld Europees douglas en kastanje hout. Is een boomhut of speelhuisje klaar? Dan gaan we natuurlijk stiekem zelf even van de glijbaan of over de apenbrug. Want je bent nooit te oud om te spelen!

Ook als je geen boom in de tuin hebt...

Onze houten speelhuisjes en boomhutten staan op de grond of op dikke, houten palen. Je hebt dus niet

persé een boom in de tuin nodig. Een boomhut of speelhuisje past in bijna elke tuin. Wij leveren onze boomhutten in Nederland, België en West-Duitsland. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw tuin?

bottom of page