top of page

Houten speelhuisje met glijbaan of schommel

Wil jij van je achtertuin een avontuurlijke plek maken voor jouw kinderen of kleinkinderen? Dan is een houten speelhuisje met een glijbaan of een schommel een goed idee. Of ga gewoon voor allebei als je de ruimte hebt! Zo verandert jouw tuin in een echte speeltuin. Bij Boomhut Boris hebben we ons gespecialiseerd in het maken van zulke stoere speelhuizen. Ontdek welke keuzes je hebt als het gaat om een buiten speelhuis met een schommel en glijbaan. En lees mee hoe we zulke speelhuizen voor jou ontwerpen en bouwen!

Verschillende soorten speelhuizen met glijbaan en/of schommel

Speelhuis met glijbaan 1

Speelhuis 1

Stoere blokhut-stijl boomhut die lekker de hoogte in gaat. Alsof je op de toren van een kasteel of in de mast van een schip staat!

Vanaf:

3.060

Speelhuis 2

Speelhuis 2

Alles erop en eraan, toch relatief compact qua formaat. Een ideale mid-size boomhut voor een heerlijk avontuurlijke tuin.

Vanaf:

3.150

Speelhuis met glijbaan 5

Speelhuis 5

De zwarte, gepotdekselde planken geven deze luxe, extra grote, boomhut een stijlvolle uitstraling. En wat een speelruimte!

Vanaf:

5.500

Speelhuisjes met glijbanen. Speelhuizen met schommels. Speelhuizen met touwbruggen. We bouwden ze al voor kinderen in heel Nederland. Welk speelhuis spreekt jou aan?

Een glijbaan aan je speelhuisje: dit valt er te kiezen

Speelhuisjes met glijbanen zijn er in alle soorten en maten. Een klein speelhuisje met glijbaan is ideaal voor peuters en kleuters. Vaak plaatsen we zo’n speelhuis op een kleine verhoging, zodat je kinderen lekker zelf kunnen spelen. Natuurlijk zorgen we voor een veilig houten hek langs de trap en de balustrade. Heb je oudere kids? Dan is een groot speelhuis met glijbaan een aanrader. Durf dan ook lekker de hoogte in te gaan, voor nog meer glijplezier. Bij Boomhut Boris leveren we glijbanen in verschillende lengtes. Standaard is zo’n glijbaan van kunststof, maar ook een rvs glijbaan behoort tot de mogelijkheden. 

Mogelijkheden van een houten speelhuis met een schommel

Ook als het gaat om een houten speelhuis met schommel valt er veel te kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een enkele schommel of een dubbele schommel? We plaatsen de schommel altijd los van het speelhuis in jouw tuin. Zo kunnen jouw kinderen veilig schommelen, zonder dat ze het risico lopen om het speelhuis te raken. Doordat we de schommel in dezelfde stijl uitvoeren als het speelhuis, vormen ze toch een eenheid in jouw tuin!

Maak er helemaal jouw eigen speelhuis van!

We maken alle speelhuisjes op maat. Je kunt dus van alles aanpassen. Hieronder vind je een paar suggesties,

maar laat vooral je creativiteit de vrije loop!

Schommel bij speelhuis
Rek en duikelstang bij speelhuis
Brievenbus bij speelhuis

Combineer speelelementen in jullie houten speelhuisje

Meer speeltoestellen is natuurlijk nog meer speelplezier. Dus waarom ga je niet voor én-én? Een speelhuisje met schommel en glijbaan. Of een speelhuisje met glijbaan en zandbak, zodat jouw kinderen lekker kunnen graven of spelen met water!. Met touwbruggen, touwladders en klimwanden kunnen we jouw kinderen nog meer uitdaging bieden.

In vier stappen een speelhuis met glijbaan in jouw tuin!

Vraag het ontwerp op

Zie je een speelhuis met glijbaan en schommel die je interesseert? Vraag dan het informatiepakket op. Je krijgt dan tekeningen van deze boomhut en een indicatie van de kosten. Deze stap is geheel vrijblijvend.

Jouw wensen

Vertel ons, indien relevant, wat je wilt veranderen aan dit speelhuis en welke extra's je eventueel nog wilt. Dan ontvang je daarna van ons een ontwerp op maat en een uitgewerkte offerte.

 

Productie

Als je akkoord bent, gaan wij het hout bestellen en maken wij de onderdelen voor jouw speelhuis in onze werkplaats. De totale doorlooptijd is afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten, vraag gerust naar de actuele planning.

Montage

We maken een afspraak om het speelhuis in jouw tuin op te bouwen. Dit duurt 1 - 2 dagen daarna kunnen jouw kinderen genieten van het speelhuis met glijbaan en schommel.

1

2

3

4

Ontwerp van een houten speelhuis met glijbaan

Bij Boomhut Boris maken we jouw houten speelhuisje met glijbaan op maat. We gebruiken daarvoor een aantal eerder ontworpen speelhuizen als basis. Die passen we naar jouw wens aan. Op die manier krijg je een buiten speelhuis met glijbaan die helemaal past bij jullie tuin en kids, maar wel relatief snel te maken is en betaalbaar blijft. Natuurlijk geldt voor een speelhuis met schommel of andere speelelementen hetzelfde proces!

Zo bouwen speelhuizen met een glijbaan en schommel

Ben je enthousiast over het ontwerp van jouw speelhuisje met glijbaan, speelhuis met schommel of speelhuis met meerdere speelelementen? Dan gaan we aan de slag in onze werkplaats. Daar maken we alle onderdelen van jouw buiten speelhuis onder optimale omstandigheden klaar. We gebruiken daarvoor duurzaam, onbehandeld Europees douglas- en kastanjehout. Dat hout is sterk, gaat jarenlang mee en heeft een mooie uitstraling. Als we klaar zijn, maken we een afspraak om het speelhuis met glijbaan of speelhuisje met schommel bij jou in de tuin te plaatsen. Meestal zijn we in 1 tot 2 werkdagen klaar en kunnen jullie (klein)kinderen naar hartenlust buiten spelen!

Team Boomhut Boris

Daarom kiezen
andere ouders
voor Boomhut Boris

 

 

✓ Vrijblijvend ontwerp en plattegrond


✓ Elk speelhuis met glijbaan is uniek


✓ Tal van speeltoestellen, attributen en uitbreidingen leverbaar


✓ We gebruiken alleen duurzaam, onbehandeld hout uit Europa


✓ We maken en plaatsen onze boomhutten met ons eigen team

Dit is gratis en vrijblijvend!

bottom of page