top of page

5 leuke dingen om te doen in een boomhut

Bijgewerkt op: 30 nov. 2023

Màààààààààm! We vervelen ons! Als je straks een houten speelhuis of boomhut in de tuin hebt staan, is de kans klein dat je dat nog hoort. Wat kan je allemaal doen in een boomhut?


Speeltips in een boomhut

1. Picknicken

Geef ze wat drinken en wat lekkers in hun eigen speelhuis en je ziet ze voorlopig niet meer terug. Nog leuker om met alle knuffels samen te doen!


2. Verkleedkleren

Met een brandweerhelm op is het speelhuis een kazerne. En met een prinsessenjurk aan hebben de kids een eigen kasteel. Met wat verkleedkleren help je je kinderen om hun eigen fantasiewereld te creëren in hun speelparadijs.


3. Schatkaart maken

Geef je kinderen een doos waarin ze spulletjes kunnen stoppen, een groot vel papier, potloden of stiften én een opdracht: bedenk een goede verstopplek en maak een schatkaart met de route er naar toe. Aan jou de eer om aan het eind van de middag de schat te vinden.


4. Knutselen

Stop potloden, kleurboeken en stickers in een mooie houten kist. Zo kunnen ze zelf hun boomhut of speelhuis versieren met de mooiste kunstwerken.


5. Lezen

Lekker in een zitzak of stoel in de boomhut. En een stapel met boeken of tijdschriften. Dat is alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn als kind, toch?1.922 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page