• Facebook Social Icon
  • Pinterest
  • Instagram

'Boomhut Boris', maatwerk in robuuste buiten-kinderspeelhuisjes voor particulieren.  Informatie, bezichtiging en contact  / © 2019 bartschenk.nl

Veel gestelde vragen

01 Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Voor het totaalbedrag van 1.995 euro bouwen wij voor u een Boomhut Boris met een hut van 200 cm breed, 200 cm lang (inclusief het balkon van 40 cm diep) en circa 210 cm hoog (hoogste punt), staande op een platform op 100 cm hoogte. De totale hoogte is daarmee circa 310 cm vanaf de grond. In de Boomhut vindt u een bankje, een (vast) klein tafeltje en een hijssysteem en natuurlijk het balkon en de trap met leuning. 

Uw Boomhut Boris wordt voor een groot deel in onze werkplaats gemaakt waarna deze in onderdelen naar u wordt vervoerd en in uw tuin, op de plek die u aanwijst, opgebouwd. Alle materialen, de arbeid en de voorrijkosten zijn inbegrepen, net als de BTW uiteraard. Alleen voor het transport verder dan 50 km van Amersfoort rekenen wij 2 euro per kilometer extra.
Wanneer u bijvoorbeeld 90 kilometer van Amersfoort woont berekenen wij 80 euro extra (90 km – 50 km = 40 km x 2 euro).

 

LET OP: het is mogelijk dat het hebben van speelhuisjes, speeltorens en speeltoestellen in uw tuin in uw gemeente vergunningsplichtig is.

U kunt dit nagaan via deze links:
Klik hier voor Nederland
Klik hier voor Vlaanderen

Vergeet alstublieft niet eventuele buren in te lichten als u voornemens bent een speelconstructie te laten bouwen op een plek waar zij daar hinder van kunnen ondervinden.

03 Voor welke leeftijd zijn de producten geschikt en is Boomhut Boris gecertificeerd?  - De producten die op deze site worden aangeboden zijn bedoeld voor particulier gebruik in de eigen tuin of op eigen terrein, de producten zijn niet geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Veel houten onderdelen zijn niet splintervrij en niet volledig waterdicht.​ Het kan bij kastanjehout voorkomen dat het hout in de lengte insplijt onder invloed van het weer. Doorgaans heeft dit geen gevolgen voor de stevigheid. 
 

   - De producten ​voldoen standaard niet volledig aan de Europese norm EN 71-8 voor particuliere speeltoestellen. De kunststof delen als glijbaan, schommelzitjes en touwen zijn, net als de klimstenen, volledig conform EN 71-8 ontworpen, gefabriceerd en gecertificeerd door een onafhankelijk keuringsinstituut, in opdracht van de fabrikant. Bij producten die op bestelling, voor u op maat worden vervaardigd zoals product Boomhut Boris wordt rekening gehouden met de richtlijnen uit de EN 71-8 norm, deze producten zijn echter niet volledig conform EN 71-8 en daarom niet EN 71-8 gecertificeerd. Wij vermelden dit op de websites, elke aanbieding, offerte en overeenkomst.

   - De producten die wij aanbieden voldoen niet aan de Europese norm EN-1176 voor professionele speeltoestellen. Zij zijn dus ook niet geschikt voor en worden niet verkocht aan, openbare speelplaatsen, kinderdag-verblijven, scholen, etc.

02 Wat is er niet inbegrepen?Wanneer u extra wensen hebt naast dat wat beschreven is bij de vorige vraag dan berekenen wij daarvoor extra kosten, uiteraard melden wij dat vooraf. Speciale wensen, bijvoorbeeld een glijbaan, schommels, touwbrug of een extra grote Boomhut Boris; het is allemaal mogelijk. Kijkt u om ideeën op te doen naar de foto's van eerder gebouwde boomhutten.


Wanneer u bijvoorbeeld rubbertegels onder de glijbaan of schommel wilt dan kan dit voor u uitgevoerd worden. Ook het eventuele snoeien van struiken of kappen van bomen in uw tuin is geen probleem.
 

04 ​Wat is belangrijk om vooraf te melden?​

Voor ons zijn een aantal dingen belangrijk om van u te weten voor levering:
   - Wanneer wij met de onderdelen van uw Boomhut naar uw huis toekomen doen we dat in een grote aanhanger, het is voor ons belangrijk om met de aanhanger zo dicht mogelijk bij de plaats te komen waar u de Boomhut wilt hebben. U kunt zich wellicht voorstellen dat de onderdelen van de Boomhut behoorlijk zwaar zijn, wij willen er daarom niet te ver mee lopen. Vriendelijk verzoek aan u om hiermee rekening te houden en het aan ons door te geven wanneer de afstand van de aanhanger tot de bouwplek meer dan 50 meter bedraagt. Ook wanneer  er smalle paadjes zijn of de weg naar de bouwplek over een heuvel loopt horen wij dit graag van u zodat wij daar mee rekening kunnen houden.

   - Wanneer u uw Boomhut Boris op een plaats wilt hebben die niet vlak is horen wij dit graag van u. Als het grondoppervlak wat hobbelig is dan kunnen wij daar prima mee uit de voeten maar wanneer er bijvoorbeeld nog struiken staan, er een wirwar aan bovengrondse wortels loopt of het grondoppervlak sterk helt horen wij graag van u.

   - Wanneer u op de dag van plaatsing niet persoonlijk aanwezig kunt zijn dan horen wij dit graag van u. Uiteraard kunt u ook iemand anders vragen om onze bouwers op te vangen maar dat horen wij dan graag. Wij kunnen dan met u duidelijk afspreken waar uw Boomhut Boris moet komen zodat u niet voor verassingen komt te staan wanneer u terug komt.

 

Op deze pagina vindt u een verzameling van de meest gestelde vragen van (potentiële) klanten. Wellicht vindt u ook uw vraag hiertussen, indien dit niet het geval is dan horen wij graag van u om uw vraag te beantwoorden. Belt of e-mailt u ons gerust.

Breukelen