top of page

Houten speelhuis in de lucht

Elk kind droomt stiekem van een boomhut. Toch? Met een houten speelhuis op palen toveren wij jouw tuin om tot een avontuurlijke speelplek. Het is mogelijk om jouw speelhuis om een boom heen te bouwen. Zo wordt het een echte boomhut. 

20191108_115131.jpg.jpg

Speelhuis 1

Gebouwd voor Naud & Lux

Stoere blokhut-stijl boomhut die lekker de hoogte in gaat. Alsof je op de toren van een kasteel of in de mast van een schip staat!

Vanaf:

3.060

houten speelhuis met glijbaan

Speelhuis 4

Gebouwd voor Milou & Julie

Riant boomhuis, als je wilt zelfs met touwbrug. Binnen hebben je kids een zee van ruimte. De overkapte veranda is handig bij slecht weer.  

Vanaf:

4.100

houten speelhuis met glijbaan

Speelhuis 2

Gebouwd voor Bobbie

Alles erop en eraan, toch relatief compact qua formaat. Een ideale mid-size boomhut voor een heerlijk avontuurlijke tuin.

Vanaf:

3.150

houten speelhuis met glijbaan

Speelhuis 5 

Gebouwd voor Roderick

De zwarte, gepotdekselde planken geven deze luxe, extra grote, boomhut een stijlvolle uitstraling.

En wat een speelruimte!

Vanaf:

5.500

houten speelhuis met glijbaan

Speelhuis 3

Gebouwd voor Victor, Eef en Lieve

Knus houten speelhuis met ruime veranda aan twee zijden. Je kunt niet alleen via de trap, maar ook door een touwladder naar binnen.

Vanaf:

3.760

houten speelhuis met glijbaan

Speelhuis 6 

Gebouwd voor Sofie, Lotte en Mila

Op zoek naar het ultieme houten speelhuis? Dan is deze grote, stoere boomhut met een speels schuin dak een aanrader voor jou.

Vanaf:

5.480

Robuust, mooi en helemaal op maat voor jou!

Onze houten speelhuizen zijn gebouwd van robuust, Europees Douglas- en kastanjehout en staan op dikke, stevige palen. Elk speelhuis heeft standaard een balkon met een stevig hekwerk, waardoor je kinderen er veilig kunnen spelen. Hierboven vind je ter inspiratie voorbeelden van houten speelhuisjes en bijbehorende prijzen, inclusief de bouw van het speelhuisje in jouw tuin. Boomhut Boris maakt alle speelhuizen op maat en naar wens. Wil je bijvoorbeeld een glijbaan, touwbrug, brandweerpaal of geheim luik met touwladder? Het kan allemaal.

Vraag een ontwerp op maat aan voor jouw Boomhut Boris speelhuis.

bottom of page