• Facebook Social Icon
  • Pinterest
  • Instagram

'Boomhut Boris', maatwerk in robuuste buiten-kinderspeelhuisjes voor particulieren.  Informatie, bezichtiging en contact  / © 2019 bartschenk.nl

Missie / Visie
  

Missie:
Boomhut Boris staat voor natuurlijk en ecologisch verantwoord buitenspelen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Boomhut Boris werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen waarbij duurzaam geproduceerd onbehandeld hout het uitgangspunt is. Boomhut Boris staat voor exclusief maatwerk in buiten-kinderspeelhuisjes voor particulieren.

Visie:
Boomhut Boris wil toonaangevend worden in de Nederlandse en Belgische (Vlaanderen) markt van op maat gemaakte houten buitenspeelhuisjes bedoeld voor particulieren met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Boomhut Boris kiest er bewust voor om handmatig voor de individuele klant te bouwen om zo een duidelijke meerwaarde te hebben ten opzichte van de kant-en-klare fabriekshuisjes.

Over boomhuttenbouwer 'Boomhut Boris'

De basis voor Boomhut Boris werd gelegd toen medewerkers van de firma De Visser & Van Beest (www.devisserenvanbeest.nl) uit Soest de eerste speelhut van Douglashout maakten, de eerste 'Boomhut' was een feit. Sindsdien wordt de boomhut actief aangeboden aan particulieren door Bart Schenk, hierbij werd de naam 'Boomhut Boris' aan de houten speelhutten gegeven. Bart verzorgt, naast de marketing en verkoop ook de inkoop van de kunststof onderdelen, zoals glijbanen en accessoires.Sinds 2011 is een hechte samenwerking ontstaan tussen De Visser & Van Beest als technici en Bart Schenk als verkoper, dit zorgt voor een continue verbetering van het uiterlijk en de constructie van de Boomhutten. Daarnaast zijn in de afgelopen jaren telkens uiteenlopende originele opdrachten van klanten uitgevoerd waardoor veel verschillende uitvoeringen van Boomhut Boris zijn gerealiseerd.De technische realisatie van elk Boomhut Boris project wordt uitgevoerd door De Visser & Van Beest, op verzoek van Bart Schenk. Elke Boomhut Boris wordt in de eigen werkplaats gefabriceerd, vervolgens in delen getransporteerd naar de klant en op de gewenste plaats opgebouwd.

Even stilstaan voor de foto

Boomhut Boris: avontuurlijk buitenspelen! - Foto's: Studio SHOOTME, Barneveld / Kleding & styling: Allez-Kitz, Ede